Oranjelaan 3
2741 EP Waddinxveen
T. 0182 - 616894
E. directie@kw-a.nl

Kerk en schooldienst 

U bent van harte welkom op onze jaarlijkse kerk en schooldienst op  4 februari in de Ontmoetingskerk! Dat is een kerkdienst die voorbereid is door de dominee en een aantal leerkrachten van onze school. Door de inbreng van de leerkrachten wordt de dienst heel anders dan een gewone kerkdienst. De preek van de dominee (voor kinderen meestal niet te begrijpen) wordt vervangen door een kortere spreekbeurt van de dominee. We zingen andere liederen, er komt een kinderkoor (uiteraard van kinderen van onze school), er is een bandje om de liederen te begeleiden en ook de onderbouw komen op hun eigen manier aan bod. 

De dienst start om 10 uur en er is oppas aanwezig voor de kleinere broertjes en zusjes. Ook opa's, oma's, buurvrouwen, buurmannen mogen mee. 

De dienst staat in het teken van Bibbers in je buik, God is altijd bij je

De kinderen zijn al druk bezig met het oefenen van de liedjes, zowel in de klas als bij het koortje van juf Weiny. Het klinkt al geweldig! Binnenkort gaan we er ook over knutselen en dominee Gerard komt op bezoek!  U komt toch ook wel kijken? We rekenen alvast op u.