Oranjelaan 3
2741 EP Waddinxveen
T. 0182 - 616894
E. directie@kw-a.nl

Neeltje van t Wout


Mijn naam is Neeltje van ít Wout en  werk als intern begeleider op de KWA. Ik ben 25 jaar werkzaam in het onderwijs.  Voordat ik in 2011 intern begeleider werd, heb ik in  20 jaar tijd,  in alle groepen van het basisonderwijs gewerkt.  De laatste 7 jaar was ik ook plusklasleerkracht op de Rehobothschool in Boskoop. 
U bent mij vast al eens tegengekomen, want de afgelopen 4 jaar werkte ik op de donderdag al op de KWA op beide locaties als intern begeleider onderbouw.  
Vanaf dit schooljaar  werk ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  en ben ik meer gericht op de midden- en bovenbouw.  Ik ben afwisselend aanwezig op beide locaties van de KWA.   

Wat is mijn taak binnen de school?  Ik houd mij bezig met de coŲrdinatie en uitvoering van de leerlingenzorg en met de begeleiding en professionalisering van het team.  Ik denk mee en help bij het vinden van passende  oplossingen als leerkrachten en/of ouders  hulpvragen hebben. En ik zit bij gesprekken met ouders en leerkrachten over een leerling.   Verder ben ik ook (beeld) coach. Ik help leerkrachten met het verbeteren van bijv. klassenmanagement, didactische of pedagogische vaardigheden. Verder heb ik dit jaar ook ondersteunende managementtaken.
Al met al dus een hele afwisselende baan waarbij het belang van het kind centraal staat. Ik probeer altijd goed samen te werken met ouders en leerkrachten en met elkaar goed in het oog  te houden wat het beste is voor het kind en wat  haalbaar is binnen ons onderwijs.

Ook thuis hoef ik mij niet te vervelen. Ik woon samen met mijn man en 3 kinderen in Boskoop. Mijn dochters zijn 18 en 15 jaar, mijn zoontje is 10 jaar.  Als ik tijd over heb vind ik het heerlijk om in de tuin te werken of een mooi boek te lezen.

Tot ziens op school.